27.4.2012

Truth or dare by Madonna

Kun Madonnan Truth or Dare tuoksu ilmestyi kauppoihin, hain tietenkin sen itselleni! Tuoksu on todella voimakas mutta oikein sopiva varsinkin iltakäyttöön. Ensimmäisellä käyttökerralla suihkauttelin tuoksua tottuneesti ranteisiin, kaulalle, hiuksiin...bad mistake! Seuraavalla kerralla pari suihkautusta ilmaan ja läpikävely...that´s better! :)
"- Tuoksuaistissa on jotain alkukantaista ja mystistä. Se yhdistää meidät muistoihin, nostalgisiin asioihin ja kykyyn haaveilla ja unelmoida. Olen aina tuntenut intohimoa tuoksuihin ja jo vuosia halunnut kehittää jotain persoonallista, joka kuvaisi minua, mutta johon muutkin ihmiset voisivat samaistua. Halusin kehittää tuoksun, joka on klassinen ja ajaton, ja kuitenkin samalla moderni.
- Varhaisin muistikuva äidistäni on hänen käyttämänsä tuoksu. Kannan tuota muistoa mukanani kaikkialle. Hän tuoksui aina gardenioille ja tuberosalle. Hänen tuoksunsa oli samalla kertaa huumaava, mystinen ja naisellinen.
- Halusin luoda tämän saman tuoksun siten, että siinä olisi lisänä jotain raikasta ja uutta. Tuoksun, joka olisi samalla sekä rehellinen että uskalias. Siksi annoin tuoksulleni nimen Truth or Dare (Totuus tai tehtävä), kuvailee Madonna nimikkotuoksunsa inspiraation lähteitä."
  • Ensituoksu: gardenia, tuberosa, appelsiininkukka
  • Sydäntuoksu: jasmiini, benzoe-hartsi, valkoisten liljojen terälehdet
  • Lopputuoksu: vanilja, meripihka, myski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti