5.12.2012

Paketista löytyy ihana tuoksu! / Perfume gift tips!

Love Chloe*Hienostunut, naisellinen tuoksu, jossa kukkien tuoksu sekoittuu pehmeään puuterin tuoksuun. Tuoksu asettuu iholle ilmavan pehmeänä tuoksupilvenä, jolle heliotrooppi, riisipuuteri ja myski antavat pehmeää aistillisuutta.
Chloe Love*
Pehmeä ja kevyt, Love, Chloé Eau Florale on raikas, puuterimainen chypre -tuoksu, joka kuvastaa urbaania hetkellisyyttä ja boheemia tyylikkyyttä.
Nina Ricci Mademoiselle Ricci*Vastustamattoman romantinen ja hienostunut ja raikas. Tuoksu sisältää raakaaineita jotka symbolisesti kuvaavat Nina Riccin persoonallisuutta mm. oleanteria, vaaleanpunaista pippuria ja omenaruusua.
Versace Bright Crystal tuoksupakkaus*Versace Bright Crystal -tuoksupakkaus sis. EdT 50 ml ,kylpy/suihkugeeli 50 ml ja vartalovoide 50 ml. Ylellisen tyylikäs ja raikkaan kukkainen tuoksu upeassa pullossa. Aistillinen tuoksu on tehty sensuellille ja upealle naiselle. Tuoksussa yhdistyvät granaattiomena, yuzu, magnolia, pioni ja lootuksenkukka.
Especially Escada tuoksupakkaus*Kukkaisen pehmeä ja ruusuisen kukkainen Especially Escada on läpikuultava, herkkä ja kupliva tuoksu
Versace Yellow Diamond*Raikas ja ylellinen kukkaistuoksu naiselle, joka luottaa viehätysvoimaansa ja on sopusoinnussa Versacelle ominaisen glamourin kanssa. Tuoksussa yhdistyvät aistillisesti päärynäsorbetti, bergamotti ja mimosa
Tresor Midnight Rose Tuoksupakkaus*Makea, leikkisä ja viettelvä naistentuoksu.
Versace Versus tuoksupakkaus*Versus Versace -tuoksupakkaus sis. EdT 30 ml, suihkugeeli 50 ml ja vartalovoide 50 ml. Tuoksu on raikas, intensiivinen ja kiehtova. Se on omistettu rajojarikkovalle, itsevarmalle ja viettelevälle naiselle. Tuoksussa yhdistyvät tyylikkäästi kumkvatti, appelsiininkukka, sammalruusu ja patsuli.
Keräsin tähän muutamia ihania tuoksulahja vinkkejä, jotka ainakin itseäni ilahduttaisivat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti